IPOHONDRIA ÎN PANDEMIE – Sfaturi și norme de comportament pentru ipohondri — MOARA DE VÂNT

Avertisment: Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare SFATUL MEDICULUI IPOHONDRU — După ce norme trebuie să te comporți în timpul pandemiei, dacă ești ipohondru ? În primul rând, nu uita niciodată faptul esențial al întregii tale situații, adevărul determinant al întregii tale existențe: 1. Ești bolnav de covid Nu uita […]

via IPOHONDRIA ÎN PANDEMIE – Sfaturi și norme de comportament pentru ipohondri — MOARA DE VÂNT

Autor:

Fiind geamăn cu ascendant în săgetător sunt un extrovertit spre coleric de o curiozitate excesivă, perfecționist păgubos, împrăștiat, superficial, agnostic... și nimic din ce-i omenesc nu mi-e străin.

Un gând despre „IPOHONDRIA ÎN PANDEMIE – Sfaturi și norme de comportament pentru ipohondri — MOARA DE VÂNT

  1. Până la teoriile mexicanului, la Seattle se pun probleme serioase, care nu țin de fanteziurile ȘTIINȚIFICO-fantastice. Te informez că în plină pandemie Jeff Bezos vrea să lanseze, și pentru 11 minute, oameni până la limita atmosferei. Iar în timp ce rușii dar și Elon Musk vor să ajungă pe Marte, Jeff e mai aproape de adevăr. Amazon a făcut mari încasări în parioada asta și Blue Origin își poate permite să nu concedieze. Problema e acea deplasare până în Texas, de care am scris și eu explicit, pe baza unor materiale reale, care-mi sunt mai apropiate decât teoriile din filme. Există o competiție reală cu Space X. Guvernul permite activitatea în aceste firme pentru că ele sunt necesare Pentagonului. Jeff vrea să mute industrii pe Lună. Și dacă vom mai trăi, vom și vedea.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s