Fiind din plante nu are contraindicații! — Vrăbiuțe

Ăsta cred ca e blestemul vietii mele, tema asta imi face mai multi dușmani decat lipsa de diplomatie, cinismul sau ironiile de care nu pot sa ma abțin intr-o discuție in contradictoriu!Astăzi, când din cauza covidului am devenit toti medici peste noapte, discutiile devin și mai pătimașe, decât erau până acum.Spre deosebire de cei mai […]

Fiind din plante nu are contraindicații! — Vrăbiuțe

Ai perfectă dreptate. Și eu am pățit-o cu ceaiul de tei, care are multe indicații terapeutice, dar… Mi-a dus un amic o pungă mare cu flori de tei și-mi zic că-i păcat de ele să se usuce degeaba-n dulap și să-mi fac câte-un ceai fierbinte seara înainte de culcare. Azi așa, mâine-așa… măi frate, eu și-așa am un somn chinuit cu multe vise expresive și tehnicolor 😉 mă mai fute și prostata, da’ acuma… bântuiam de nebun noaptea prin casă, iar pe la doi’șpe ziua îmi cădeau ochii în gură. Măi, ce să fie? Am luat-o prin eliminare ș-am ajuns la tei. Ceai, dom’le, ce dracu, pui buruiana în apă o fierbi… Eeee, nu-i chiar așa. Trebuie musai să faci o infuzie, nu mai lungă de patru minute, apoi trebuie să scoți florile din zamă c-alfel pățești ca mine, zgripțuri cu ghearele pe tavanul dormitorului toată noaptea.

😉

Autor:

Fiind geamăn cu ascendant în săgetător sunt un extrovertit spre coleric de o curiozitate excesivă, perfecționist păgubos, împrăștiat, superficial, agnostic... și nimic din ce-i omenesc nu mi-e străin.

9 gânduri despre „Fiind din plante nu are contraindicații! — Vrăbiuțe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s