It’s too late…

Am părinți la vârsta senectuții, dar încă verzi și cu o gândire logică, pragmatică. Se descurcă admirabil în hățișul birocratic, întotdeauna au făcut-o. Un sistem de o complexitate diabolică care filtrează după capacitatea de interacțiune. Este un sistem piramidal în care avansarea se face prin numărul de relații și abilitatea de a le combina. Conform axiomei socialiste: nu știi, te învățăm; nu poți, te ajutăm; nu vrei… oricine intră în organigramă își-și găsește locșorul potrivit abilităților sale. Mișcările de jos în sus se fac pe principiul avansării pionilor pe tabla de șah, doar că, odată ajunși pe linia adversă nu devin regine ci doar nebuni în așteptarea călăreților care, într-un atac de cavalerie, să doboare turnurile și să ajungă la masa rotundă a cavalerilor apocalipsei și, după ce-și violează sălbatec regina, îl ghilotinează pe rege.

Totul se petrece pe tăcute, așa precum e lupta subterană dintre copacii unei păduri care-și răsucesc rădăcinile încercând să se desțelenească pentru supremație.

Acest sistem perfid, construit după un model cancerigen, care-și îndoctrinează celulele de mici în a fi refractare la orice nu aparține de „totul unitar”, este aproape imposibil de penetrat.

În asemenea cazuri se disting doar două finalizări:

Prima, și cea uzuală, metastază generalizată urmată de deces.

A doua, o operație eroică, de extirpare a ganglionului canceros, urmată de o radio-chimio terapie agresivă care chiar dacă va face multe victime colaterale, va salva, măcar, organele vitale.

În cazul de față recomand, în disperare de cauză: Decesul României și Salvarea Fătului!

It’s too late…

***

Reclame

Un gând despre „It’s too late…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s