Bula de luni

Tudose, despre Cuc:

„El nu e ministru, e pe post de muppets. E habarnist, e un monument de incompetenţă.”

Pe data de 15 martie, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a ales să inaugureze Varianta Ocolitoare a Băcăului, din care jumătate va fi în regim de autostradă.

Momentul coincidea cu lansarea simbolică a primului metru de autostradă construit de antreprenorul Ştefan Mandachi în zona de Nord Est a ţării. Acesta din urmă a fost criticat şi de Liviu Dragnea, şeful PSD, fiindcă a folosind banii să facă circ şi nu i-a donat unui orfelinat, după cum s-a exprimat şeful celui mai mare partid din ţară. La Bacău au fost prezenţi şi Narcis Ştefan Neaga din partea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră şi Ovidiu Mugurel Laicu, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi. Pe şantier au fost aduse şi numeroase utilaje ca să se arate că se lucrează din plin. Circul a durat doar o zi. Utilajele și muncitorii au dispărut misterios.

centura-bacaului

Pe 4 aprilie ministrul Răzvan Cuc a inspectat şantierul Pasajului de la Domneşti de pe Centura Capitalei, unde se lucra…

Conferinţa de presă a fost ţinută chiar pe şantier. Acum, locul arată părăsit.

Acum 5 zile, câteva utilaje nivelau terenul pe acest şantier în timpul vizitei ministrului Răzvan Cuc. Acum bate vântul pe şantier. Nici urmă de utilaje, iar oamenii, în special şoferii care stau la cozi uriaşe pe centura Capitalei, se întreabă unde au dispărut, dar şi când va fi gata podul de la Domneşti.”

Șofer: “Câteva utilaje puse la mişto ca să ia ochii, a venit ministrul şi la urmă şi-a luat toate alea şi a plecat.”

Șofer: “După interviu cu domnul ministru s-au dus utilajele”

Locuitorii din zonă au decis să monitorizeze cum şi cât se lucrează pe acest şantier. Aşa că filmează săptămânal, inclusiv cu drona, locul, şi publică materialul pe reţelele de socializare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s